Iniciatives

Nou patrons d’ús del disseny en les organitzacions

Projecte d’investigació en el qual han participat trenta empreses de la Comunitat Valenciana, de diferents perfils i sectors d’activitat. El resultat és una guia sobre com realment s’implementa el disseny en la gestió empresarial.

Incorporem el disseny en la xarxa d’innovació Innotransfer

L’ADCV entra a formar part d’Innotransfer, iniciativa multisectorial d’innovació oberta de la Comunitat Valenciana, liderada per la Xarxa de Parcs Científics Valencians i secundada per l’Agència Valenciana de l’Innovació (AVI).

Informe divulgatiu Design Orientation Scale (DOS)

La Design Orientation Scale mesura quantitativament l’ús del disseny en les empreses i el seu efecte directe en l’avantatge competitiu en diferenciació. En aquest document es resumeixen les característiques de l’escala d’orientació al disseny.

Aportació Diàleg España 2050

L’Oficina Nacional de Prospectiva i Estratègia del govern d’Espanya va publicar el document España 2050 com a punt de partida per a dialogar sobre una estratègia nacional a llarg termini. Ací es recullen les aportacions de l’equip d’Oid!.

L’economia circular en l’ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana

El primer diagnòstic que es realitza en la Comunitat Valenciana sobre la situació de la circularitat en la seua esfera empresarial. Desenvolupat en el marc del projecte EnCircular de l’ADCV.

L’economia del disseny en la Comunitat Valenciana

Investigació realitzada amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) per a definir, identificar, dimensionar i avaluar l’ús del disseny en els principals sectors econòmics de la Comunitat Valenciana.