Iniciatives

Incorporamos el diseño en la red de innovación Innotransfer

La ADCV entra a formar parte de Innotransfer, iniciativa multisectorial de innovación abierta de la Comunitat Valenciana, liderada por la Red de Parques Científicos Valencianos y apoyada por la Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

Informe divulgatiu Design Orientation Scale (DOS)

La Design Orientation Scale mesura quantitativament l’ús del disseny en les empreses i el seu efecte directe en l’avantatge competitiu en diferenciació. En aquest document es resumeixen les característiques de l’escala d’orientació al disseny.

Aportació Diàleg España 2050

L’Oficina Nacional de Prospectiva i Estratègia del govern d’Espanya va publicar el document España 2050 com a punt de partida per a dialogar sobre una estratègia nacional a llarg termini. Ací es recullen les aportacions de l’equip d’Oid!.

L’economia circular en l’ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana

El primer diagnòstic que es realitza en la Comunitat Valenciana sobre la situació de la circularitat en la seua esfera empresarial. Desenvolupat en el marc del projecte EnCircular de l’ADCV.

L’economia del disseny en la Comunitat Valenciana

Investigació realitzada amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) per a definir, identificar, dimensionar i avaluar l’ús del disseny en els principals sectors econòmics de la Comunitat Valenciana.